logo optics and more 2

Element Optics Helix 6-24x50 ffp mrad ACTIE

Element Optics Helix 6-24x50 ffp mrad
Element Optics Helix 6-24x50 ffp mrad
Element Optics Helix 6-24x50 ffp mrad
470.00
InStock
Levertijd: 3 a 4 dagen
Voorraad: 1.00

Deze Element Optics Helix 6-24x50 richtkijker is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele schutters met decennia ervaring. De kijkers van Element Optics bieden een zeer hoge kwaliteit voor een uiterst competitieve prijs.

Het heldere glas van de fully multicoated lenzen geeft een goed contrastrijk beeld en het draadkruis is gesitueerd in het tweede beeldvlak, hetgeen betekent dat hij bij inzoomen niet meevergroot om te voorkomen dat het draadkruis te breed in beeld komt en het doel bedekt. Met een vergroting van 6 tot 24 maal, is de Element Optics Helix 6-24x50 richtkijker zeer geschikt voor middellange tot lange afstanden. Het draadkruis is gekalibreerd op 24x vergroting, hetgeen hem met slechts een klein beetje rekenwerk ook ideaal maakt bij 12x en 6x vergroting. Om de verstelling te vergemakkelijken is er een throw lever gemonteerd die indien gewenst eenvoudig uitgedraaid kan worden en vervangen door de meegeleverde inbusschroef.

De turrets van de Element Optics Helix 6-24x50 richtkijker hebben een slijtvast binnenwerk van roestvrijstaal, zodat ze bestendig zijn tegen veelvuldige verdraaien zoals dat bij sommige takken van schietsport vaak voorkomt. Vanzelfsprekend is er een zero-stop mechanisme en het totale stelbereik is respectievelijk 18.9 Mrad of 65 MOA voor beide turrets. De parallax is verstelbaar vanaf 10 meter tot oneindig.

Waterdicht, schokvast en gevuld met stikstof om intern beslaan te voorkomen.
 


Terug naar overzicht