logo optics and more 2

VECTRONIX TERRAPIN X LASER AFSTANDMETER

VECTRONIX TERRAPIN X LASER AFSTANDMETER
VECTRONIX TERRAPIN X LASER AFSTANDMETER
VECTRONIX TERRAPIN X LASER AFSTANDMETER
VECTRONIX TERRAPIN X LASER AFSTANDMETER
€ 1985.00
Levertijd: levertijd 1 week
Voorraad: 1.00Safran Vectronix is een vertrouwde leverancier van optische apparatuur voor militaire en speciale éénheden. Ze hebben de Terrapin-X ontwikkeld voor civiel gebruik met dezelfde hoge normen die ze gebruiken voor hun op het slagveld bewezen producten. De Terrapin maakt zelfs draadloos verbinding met een Kestrel Elite Ballistics-Weermeter en maakt verbinding met Strelock Pro om je eerste hit te realiseren.

De Terrapin X is ontwikkeld door Safran Vectronix in Zwitserland volgens dezelfde hoge normen als al hun op het slagveld bewezen afstandmeters. Het doel was vanaf het begin duidelijk: de serieuze langeafstandsschutter en langeafstandsjager de beste compacte laserafstandsmeter op de markt aan te bieden tegen een redelijke prijs voor een civiele markt. Om dit te bereiken werkte Safran samen met Leica Sports Optics, profiteerde van Leicas productiemogelijkheden en van het gebruik van geselecteerde gemeenschappelijke standaardcomponenten zonder het DNA van Safran Vectronix op enigerlei wijze in gevaar te brengen. Onderscheidende verschillen in essentiële hardwarecomponenten en in de geïmplementeerde software leiden tot de meest betrouwbare en langst bereikbare oogveilige laserafstandsmeter die commercieel verkrijgbaar is: de Safran Vectronix Terrapin X.

De Terrapin X heeft een maximale bereikbepalingsmogelijkheid van 3000 meter, wat ruwweg uitkomt op 1,86 mijl! De nauwkeurigheidsfactor van de Terrapin X is slechts ± 5 meter voorbij de 2000 meter, dit werd mogelijk gemaakt door het dimlicht van 1,25 x 0,05 mrad. Wanneer u de nauwkeurigheid van de afstandsmeter combineert met de ingebouwde helling, equivalent horizontaal bereik en azimut-metingen; u neemt dan de perfecte schot zelfs op extreme afstanden en oneffen terreinen. De Terrapin X geeft eenheden weer in meters of yards op basis van uw voorkeur. Het monoscoopontwerp in combinatie met de scanmodus van het apparaat stelt u in staat snel uw afstand tot het doel te identificeren, te richten en te meten, met nauwkeurige metingen die in minder dan een halve seconde worden weergegeven.

Kenmerken:
• Tactische grijze kleur
• LED-informatiedisplay
• Statief .25 ″ Schroefdraadverbinding
• Speciale smartphone-applicatie
• Langdurige CR123-batterijvoeding
• Waterdicht tot 1 meter gedurende 30 minuten
• Bedrijfstemperatuur van -20 ° C tot + 50 ° C (-68 ° F – 131 ° F)
• Pakket omvat: nekriem, transporttas en lensdoekje 

Terug naar overzicht

Onze websites:
Navigatie:
Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:


Socialmedia: