webshop logo 2 header

Nieuws

Blognaam
06 april 2024

SPIW 25 en 26 november 2023
30 oktober 2023


Opticsandmore is dit jaar weer aanweizig op de Spiw 2023. We ontmoeten u graag op 25 en 26 november.

1st WORLD CHAMPIONSHIP PRECISION RIFLE 22LR
21 augustus 2023


Opticsandmore is aanweizig op het eerste wereldkampionschap prs 22lr in Italie
we komen uit in de open devisie 
  
De Vortex Rangefinder Geo Ballistics: De Ultieme Tool voor Longrange schieten
01 juni 2023

 


Als schietsportliefhebber weet je dat precisie en nauwkeurigheid cruciaal zijn voor een succesvol schot. Gelukkig is er nu een geavanceerde tool die je helpt om je doelen met maximale precisie te benaderen - de Vortex Rangefinder Geo Ballistics. In deze blogpost zullen we deze baanbrekende rangefinder verkennen en ontdekken hoe het je schietervaring naar een hoger niveau kan tillen.


Nauwkeurige metingen:

De Vortex Rangefinder Geo Ballistics maakt gebruik van geavanceerde optica en lasersensoren om nauwkeurige afstandsmetingen te bieden. Of je nu op de schietbaan staat o

Gelukkig nieuw jaar
03 januari 2023


Opticsandmore wenst iedereen een gelukkig 2023 
hoop jullie tegen te komen op de range 
send it 

SPIW 5 en 6 november 2022
30 oktober 2022


Opticsandmore zal aanweizig zijn op de beurs SPIW in Edegem 
5 & 6 november. 


Update
31 augustus 2022


Vanaf nu kunnen we weer ideal en bankcontact betalingen ontvangen 


Tijdelijk geen ideal en bankcontact
26 augustus 2022

Door een plotse besligging van onze betaal provider kunnen wij tijdelijk geen Ideal en Bankcontact aanbieden 
dit is tijdelijk en zal volgede week opgelost zijn. excuus voor het ongemak 

 

Black Friday bij opticsandmore.be
26 november 2021
 
 

Het is weer black Friday bij opticsandmore 
pak 5% op het gehele assortiment met de code 

BLACK2021

Deze actie loopt tot 1/12/2021

 

Blognaam
26 november 2021

1 - 2 - Volgende


 


Nieuw de  Vortex Rangefinder Geo Ballistics


Als schietsportliefhebber weet je dat precisie en nauwkeurigheid cruciaal zijn voor een succesvol schot. Gelukkig is er nu een geavanceerde tool die je helpt om je doelen met maximale precisie te benaderen - de Vortex Rangefinder Geo Ballistics. In deze blogpost zullen we deze baanbrekende rangefinder verkennen en ontdekken hoe het je schietervaring naar een hoger niveau kan tillen.


Nauwkeurige metingen:

De Vortex Rangefinder Geo Ballistics maakt gebruik van geavanceerde optica en lasersensoren om nauwkeurige afstandsmetingen te bieden. Of je nu op de schietbaan staat of in het veld jaagt, deze rangefinder zorgt ervoor dat je altijd de juiste afstand tot je doelwit kunt bepalen. Dit is essentieel bij het maken van de juiste aanpassingen en het kiezen van de juiste richtpunten voor een succesvol schot.

Ingebouwde ballistische calculator:
 

Wat de Vortex Rangefinder Geo Ballistics echt onderscheidt, is de ingebouwde ballistische calculator. Deze geavanceerde functie stelt je in staat om niet alleen de afstand tot je doelwit te meten, maar ook de juiste richtpunten en holdovers te berekenen op basis van verschillende variabelen, zoals wind, hoogteverschillen en kogelbalistiek. Dit stelt je in staat om de impactpuntcorrecties nauwkeurig te maken en je schoten precies daar te laten landen waar je ze wilt hebben.
 

Gebruiksvriendelijke interface:

Ondanks zijn geavanceerde functionaliteiten is de Vortex Rangefinder Geo Ballistics zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat is voorzien van een helder en overzichtelijk display, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle benodigde informatie. Met intuïtieve bedieningselementen en een eenvoudige menustructuur kun je snel de gewenste instellingen aanpassen en de benodigde gegevens aflezen.
Veelzijdigheid en duurzaamheid:

Of je nu een sportschutter, een jager of een langeafstandsschutter bent, de Vortex Rangefinder Geo Ballistics is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Het apparaat is waterdicht en stofdicht, zodat je het in verschillende weersomstandigheden kunt gebruiken. Bovendien is het compact en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen tijdens je schietavonturen.

Conclusie:

De Vortex Rangefinder Geo Ballistics is een onmisbaar hulpmiddel voor schietsportliefhebbers die streven naar maximale precisie en nauwkeurigheid. Met zijn nauwkeurige metingen, ingebouwde ballistische calculator en gebruiksvriendelijke interface biedt het de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Verhoog je schietprestaties en je first round impacts