webshop logo 2 header

Herlaad cursusHERLAAD cursus Longrange 
 

Welkom bij onze Herlaadcursus voor Langeafstandsschieten!

Ben je gepassioneerd over langeafstandsschieten en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze herlaadcursus is speciaal ontworpen om je de kennis en expertise te bieden die nodig zijn om accuraat en consistent te schieten op grote afstanden.

Tijdens deze cursus zul je de geheimen van herladen ontdekken en leren hoe je jouw eigen munitie kunt produceren, perfect afgestemd op je specifieke geweer en schietbehoeften. We zullen je begeleiden bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste componenten tot het afstellen van de ladingen voor optimale schiet prestaties.

In onze high- end herlaadruimte zullen we je vertrouwd maken met de belangrijkste principes van ballistiek, externe factoren die invloed hebben op je schot beeld , en geavanceerde technieken voor het inschatten van wind en het compenseren van kogeldaling op lange afstanden. Je zult leren hoe je je geweer kunt afstemmen, hoe je de juiste kogels selecteert en hoe je je schietvaardigheden kunt verbeteren met behulp van wetenschap en precisie.

Of je nu een ervaren schutter bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een beginner die de basisprincipes van het herladen wil leren, onze herlaadcursus voor langeafstandsschieten biedt een unieke kans om je schietervaring te verbeteren en je doelen op grote afstanden te bereiken.

 We zijn enthousiast om je te begeleiden op je reis naar in het Longrange schieten.

Cursus Data 2024


31/08

Cursusbeschrijving: Herlaadcursus voor Langeafstandsschieten in de omgeving van Antwerpen (maximaal 3 personen)
Duur:  Hele dag  10:00 tm 16:00 met Lunch koffie en frisdrank, 
Kosten: 150 euro per persoon 
Meer info: mail naar info@opticsandmore.be

 

Onze Herlaadcursus voor Langeafstandsschieten, gehouden omgeving van Antwerpen, biedt een intieme leerervaring met persoonlijke begeleiding. Deze exclusieve cursus is ontworpen voor maximaal 3 personen, zodat we elke deelnemer de individuele aandacht kunnen geven die nodig is om te groeien en te verbeteren in het herlaad proces.

Gedurende de cursus zul je diepgaande kennis opdoen over herladen, ballistiek en externe factoren die van invloed zijn op je schoten op lange afstanden. Met een focus op maatwerk en persoonlijke begeleiding, zullen onze ervaring met u delen en zich richten op de specifieke behoeften en doelen van elke deelnemer.

De cursus omvat hands-on oefeningen en praktische demonstraties, waarbij je de kans krijgt om je geleerde vaardigheden toe te passen onder begeleiding van onze deskundige instructeur. Onze instructeur zullen individueel met elke deelnemer werken, waarbij ze waardevolle feedback en aanpassingen geven om je schietvaardigheden te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten.

 Het beperkte aantal deelnemers garandeert dat je de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Dus, als je klaar bent om je schietvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en te profiteren van persoonlijke begeleiding, is onze Herlaadcursus voor Langeafstandsschieten de ideale keuze.

Schrijf je vandaag nog in en reserveer je plek, want de plaatsen zijn beperkt tot maximaal 3 personen. Bereid je voor op een unieke leer ervaring die is afgestemd op jouw behoeften en doelen in het langeafstandsschieten. 

Tot snel