webshop logo 2 header

Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit

Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit
Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit
Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit
Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit
Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit
210.00
InStock
Levertijd: 3 a 4 dagen
Voorraad: 1.00


Van open veld tot glooiende heuvels, de Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit is het perfecte compacte statief voor je volgende avontuur. Het statief is ontworpen om het beste uit je optiek te halen. De Mountain Pass zorgt voor een balans tussen draagbaarheid, stevigheid en duurzaamheid. Het sterke, machinaal bewerkte aluminium ontwerp heeft geen moeite met het gewicht van grotere verrekijkers en telescopen. De poten kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld. Vergrendelen kan met een snelle draai aan de hendels.

Ook al verdwijnt het onderwerp uit beeld, de Mountain Pass™ biedt intuïtieve bediening en volledig bewegingsbereik om het onderwerp te blijven volgen. Dit kan dankzij een tweeweg, pan-en-tilt kop die daarnaast je optiek veilig vergrendelt via een Arca-Swiss compatibel quick-release systeem.

Alles bij elkaar is het een compleet statiefpakket met een soepele, stabiele en betrouwbare werking die je niet in de steek laat.

Toepassing Vortex Statief Mountain Pass Tripod Kit

Dit Vortex statief wordt voornamelijk gebruikt door jagers en natuurliefhebbers. Met een verrekijker of spotting scope heb je een groter kijkveld dan een richtkijker en kun je in 1 oogopslag een groot gebied lezen. Natuurliefhebbers zie je ook vaker met een statief. Zo kan het optiek uitermate stil gehouden worden om opperbest te kunnen observeren. Ook voor digiscoping is het gebruik van een statief ideaal.

In combinatie met een verrekijker dient een statiefadapter aangeschaft te worden. Deze vind je bij optionele accessoires.

 

Levering:

  • 1x Vortex Statief Mountain Pass Tripod
  • 1x Snelkoppelingsplaat met 1/4" schroefdraad
  • 1x Afneembare contragewichthaak
  • 1x Draagtas
  • 1x 1,3mm inbussleutel

Terug naar overzicht